Babyplan hjerte logo

Om Babyplan

Når store drømme skal gå i opfyldelse er det ofte de små ting, der gør forskellen.
Lad Babyplan hjælpe med at øge dine muligheder for at blive gravid.

Det er stort at blive gravid. Store forventninger, store ændringer, stor mave. For nogle går det nemt med at blive gravid, og for andre skal der lidt planlægning til. Det er helt normalt.

Babyplan er sat i verden for at hjælpe dig med at få graviditetsdrømmene til at gå i opfyldelse. Vi vil være med på hele rejsen, lige fra du planlægger at du gerne vil være gravid til du er blevet gravid.

Tests er en fast del af hverdagen, når du gerne vil være gravid. Graviditetstests, ægløsningstests og sædkvalitetstests. De kommer med både de gode og de mindre gode nyheder og øger chancerne for graviditet. Vores tests er ikke de billigste på markedet, men i stedet får du præcise og effektive tests, personlig kundeservice og masser af råd og vejledning med i købet, som vi ved fra vores kunder er uvurderligt.

Når du forsøger at blive gravid, er det helt normalt at have spørgsmål. Det er et nyt og ukendt område, og du fortjener professionel sparring. Vi har derfor indgået et samarbejde med fertilitetsklinikken VivaNeo i København så du kan få rådgivning om fertilitetsvar på alle dine spørgsmål og føle dig tryg.

Babyplan er ejet af E-Invasion A/S, som har solgt fertilitetsprodukter via Internettet i hele norden og hjulpet deres kunder siden 2003.

Oplysninger om E-Invasion A/S iht. lovgivningen:

E-Invasion A/S (aktieselskab)
Atillerivej 86, 1. sal
2300 København S

CVR 27421369 – etableret 2003

Tlf: 70 200 128 (9-15)

E-mail: info@babyplan.dk